máj
12

Szóval munkahelyet váltanék, ha tudsz valamit, ne habozz szólni!

A szolgáltató iparban nyomulok már 3 éve lassan, és bár nagyon penge vagyok az emberekkel való kapcsolattartásban és mindenkivel megtalálom a közös hangot, de sajnos van egy érzékeny pont a lelkemben, amit nagyon sokan és nagyon könnyen irdatlanul irritálnak.

Szóval a hülyéktől kihullik a hajam. Hiába is kompenzál egy-két jófej, mert a súlyos irritáció befeketíti az összes kedveset.
Egyébként itt egy ingyen jó tanács mindenkinek: ne legyél hülye, mert nem éri meg, és ha találkozol velem, akkor nagyon ideges leszek.

Egyébként éppen nem sokára végzek ezzel a munkával, kezdek egy újat, ami miatt nagyon izgulok, de úgy néz ki, újra mikrofon elé kerülök. Véresre nem fogom keresni magam, de legalább újra annak hódolhatok, amit szeretek. Közben angolra járok, atomra felgyúrom magam, mert szeretnék angol interjúkon is részt venni, amihez nem elég a közepfok. Hajrá, Moira!

A másik fontos vonal az életemben, hogy próbálom felmérni milyen károkat okoztak akaratukon kívül a szüleim. Neked is javaslom, hogy ha úgy érzed, hogy sose mennek a párkapcsolataid, ha úgy érzed, hogy folyamatosan el akarnak hagyni, ha úgy érzed, hogy "biztos át fognak baszni", akkor tuti, hogy a gáz Veled van. Keress szakembert, biztos, hogy megkönnyíti az életed. De mondjuk mondok egy példát: ha a szerelmed felhív, hogy "édesem, este mindenképpen beszélgessünk!" Akkor háromféle ember van: az egyik, azt gondolja magában, hogy "ú, baze, ez tuti megcsalt, a rohadt szemét mocsok állat, hazamegyek és kivájom a szemét!", a második típus, aki azt gondolja, hogy "biztos holnap korábban megy edzeni, na, sebaj, akkor megkérdezem a fodrászomat, ráér-e hamarabb", a harmadik, aki azt gondolja, "hú, az fix, hogy ma fogja megkérni a kezem, lááááv lááááv lávvvvvv". Nos, ha az első csoportba tartozol. és a barátod nem egy csélcsap baszógép, akkor Te vagy az, aki segítségre szorul.

A jó út a másik két válasz között van. Ha Te rendben vagy, akkor sose feltételezed, hogy ártani akar Neked az, akivel a legszorosabb a kapcsolatod ezen a bolygón.

Általában az, hogy mennyire bízol meg a társadban, nagyban függ attól, hogy hogyan lettél kicsiként "beállítva". Ha a szüleid bizonytalanul elégítették ki az igényeidet és szükségleteidet, akkor jó eséllyel szenvedhetsz ilyen súlyos és gyötrő bizonytalanságokban, amiknek általában nincs valós alapja. Tegyél érte!

Napi életvitel bölcsesség, élvezd, mert a tudás hatalom!

És még egy dolog, de ezt már írtam, nagyon bölcsen életmódot váltok. Nem eszem mocskot, nem eszem cukrot, nem eszem lisztet, szóval leszokom az evésről. Már 6 kg-ot fogytam, még kéne egy kicsit, mert eléggé meg voltam asszonyosodva. Nyomatom a sportot, szóval nagyon jól érzed, ha most vállon veregetnél, mert ér.
Plusz mindenhova rollerral járok, mert a 30. szülinapomra kaptam egyet a csúcs barátaimtól!
Igen, 30 vagyok, jól olvasod. Amikor elkezdtem blogolni, még csak tizenfuckingkilenc voltam! Be kell szarni!

A bejegyzés trackback címe:

https://moira.blog.hu/api/trackback/id/tr156154863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása