aug
13

KEDD - <3

| Szerző: m01ra | 9:44 am

Jaj, gyermekeim in the Úr! Most nagyon jól alakulnak a dolgok, Hulkkal úgy néz ki, hogy mégiscsak csodálatos együtt lakni, sőt, mi több! 

Olvastam egy ilyet: "Téved, aki azt hiszi, hogy az előjáték a szex előtti pár perc simogatásban rejlik. Előjáték az egész közös élet. Minden együtt töltött perc meghatározza, hogy milyen lesz a szeretkezés. Ahogy egymásra néztek, amit egymásnak jelentetek. Amennyire fel tudtok nézni egymásra. Ahogy együtt pucoljátok a krumplit az ebédhez, és a férfi átöleli a nőt, miközben ő keveri az ételt a tűzhelyen és belecsókol a nyakába. És nem tudnak elmenni egymás mellett, hogy meg nem érintenék egymást és még a kapuból is visszarohannak egy utolsó csókért: ez az előjáték." Szeréni S. Péter írta. Így élünk mi Hulkkal.

És ugyan a lottón nem nyertem, de amióta élek, arra gyűjtök, hogy bejárjam a világot, és most már - az előző margitszigeti trip után - lehet, hogy egy afrikai vakáció vár ránk! Nagyon kijárna már egy kis tenger, meg egy kis homok, a nyaralásról már nem is beszélve. No, de panaszra azért még sincs okom, mert most voltam egy hetet Balcsin, de sajnos az első nap úgy leégett a seggem, hogy még most is sírva alszom el.

A bejegyzés trackback címe:

https://moira.blog.hu/api/trackback/id/tr375458485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása