júl
23

... remélem, hogy a tópartján fogok csőrözni a barátommal, kezemben egy hideg sörrel, testemen sok naptejjel, és az lesz a kérdés, hogy harmadjára is átússzam-e a tavat!

Igen, jön az éves nagy szabadságom, ami azt jelenti, hogy 10 összefüggő napig nem fogok dolgozni, ilyen nem volt tavaly nyár óta, sőt, még csak 4 összefüggő napom sem! De nem bánom, mert most jön ez! Először pajtásokkal mulatok 3 napot, utána Hulkkal megyek 4 napra belföldi nyaralni, rém izgatott vagyok!

Hulk egyébként hazajött távolról. Hozott nekem egy cuki kis ezüst fülikét. Moira pedig - mint az ismeretes - imádja a fülikéket. És immáron több mint három éve boldogítjuk egymást!

És a legfontosabb hír! 10-én új bébi érkezett a családba, odavagyok! Csodálatos, gyönyörű, és nem sír, csak néha nyikorog. Kicsit be kell olajozni. Cukimuki!

A bejegyzés trackback címe:

https://moira.blog.hu/api/trackback/id/tr644668428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása