júl
31

 És így lett a sok kicsiből egy nagy. Úgyhogy mától fogyókúrázom. Mert az nem járja, hogy a koromból is lassan és súlyomból is tagadni kell, és ha már a koromon nem tudok változtatni, hát megpróbáljuk a másikat. Anyu egy hónap alatt 7 kilót fogyott, én megelégednék összesen ennyivel, hát majd meglátjuk. Ma kezdem. Számokkal nem dobálózom, de vegyük úgy, hogy n+7 kiló vagyok. És nekem n-et kell elérnem. 2 hónap alatt szeretném ezt elérni. Lehet drukkolni.

Egyébként meg! Úgy volt, hogy ma megyek a szép szerelmemmel Balcsira, de láma voltam, és beijedtem az esőtől, úgyhogy nem mentem, amit a reggeli szikrázó nap sütés meg is bosszult, és már meg is bántam a dolgot. Minden esetre tegnap itt aludt, és olyan édes volt, mint a cukros méz! Voltunk fagyizni is tegnap, meg a Duna-parton is.

Délután visszaviszem a telefonomat, amit egyébként már rég kidobtam volna, ha nem lennék egy csőlakó munkanélküli, aki nem tud venni másikat. Minden esetre ilyet soha ne vegyetek.

A bejegyzés trackback címe:

https://moira.blog.hu/api/trackback/id/tr342188898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

verkagrafomanka 2010.08.01. 11:45:54

El se hiszem, hogy lehet kommentálni! :D
Miféle fogyókúrát próbálsz ki? Nekem is időszerű lenne...

m01ra 2010.08.01. 12:55:50

A 90 napos diétát, ami ilyen szétválastós :)
Egyelőre jól bírom :D
süti beállítások módosítása