sze
5

Sok a kihívás a munkámban, például nagy kihívás a fizetésemből fenntartani egy lakást egyedül. De most nehogy azt hidd, hogy panaszkodom, csak éppen vennem kellene őszi-téli cipőt, függönyt és kuktát. Nem tudod véletlenül, hogy mindezt hol tudnám megvenni max 900 Ft-ért?

Valamelyik nap bejelentkezett Ricsi, a gimiskori szerelmem, hogy találkozzunk egy sörre! Nagyon izgatott lettem! Nem kontaktáltunk vagy 5 éve. Míg Hulkot nem ismertem, ő volt a legnagyobb szerelmem. Könnyű volt neki annak lenni, mivel csak egy hónapot voltunk együtt, és hát ott azért nem annyira jönnek elő a buktatók. Viszont kiköltözött Belgiumba, így véget ért a románc. Jó volt látni, de azt még jobb, hogy duplán megerősítést nyert a tény, hogy Hulk a legnagyobb szerelmem. És bónusznak nagyon jól esett, hogy mondta, hogy nálam érzelmesebb és értelmesebb lánnyal nem nagyon volt dolga azóta sem. Egyébként iszonyat jófej, a humora valami eszelős. Úgyhogy valószínűleg csak viccelt, mert én egy humortalan, érzéketlen vagyok.

Egyébként meg mostanában a dolgok rendben vannak, csak az anyagi csőd szélén állok, de az éhhalálon kívül nem fenyeget semmilyen veszély.

Ja, és újabban egészségesen élek. Már reggel óta tart. Főzök mindenfélét, nagyon bejön. Lehel piacon fincsi keleti fűszereket, friss husikákat, finom tanyasi zőccségeket, gyümölcsöket nyomatok. De azért a cigiről még nem szoktam le.

A bejegyzés trackback címe:

https://moira.blog.hu/api/trackback/id/tr684757237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása