már
19

ÉLEK!

| Szerző: m01ra | 9:43 am

Na, hát, milyen átkozott is vagyok. De lehet, hogy mégsem.
Már nem írtam több hónapja, ilyen nem volt 10 éve!

Mindent tudni kellene, hogy mi történt, hát sok minden. Nyáron elkezdtem pszichológushoz járni, hogy kicsit fejlesszem magam, önismeret, satöbbi. Nagyon jó, csak elég húzós az ára, de úgy érzem, hogy ez egy befektetés, ami megtérül. Jobb leszek, és jobban tudom élvezni az életemet, jobb leszek a párkapcsolatomban, fejlődöm, szóval hosszú távon ez csak előnyömre válik. Hulkkal még mindig minden szánsájn és hepinessz, ami elég kemény, mivel már több mint négy és fél éve toljuk a szekeret! Szeretjük egymást, és teszünk egymás boldogságáért, ez csodálatos!

Közben munkahelyet szeretnék váltani, remélem, hogy sikerül is, mert már nagyon herótom van a mostani munkahelyemtől, ami már 2,5 éve nyomatok.

Közben spórolok, mert Hulkkal szeretnék a közeljövőben közös lakást venni, ami oltári nagy dolog, és hiszek benne, hogy ha erőt, energiát és időt szentelünk egymásra, akkor boldogabbak leszünk együtt, mint sok más pár.

Elég lohasztó, hogy mások már egy év után is lankadnak... Hát mi nem lankadunk! Hulk egy csodálatos társ, akivel szép az életem, akinek örömmel adok, és akitől örömmel kapok, ezt nagyon megbecsülöm.

Közben diétázom, le szeretnék dobni egy tízest legalább, kalóriát számolok, de túlélhető, főleg, ha látom az eredményét.

Közben 30 éves leszek pillanatokon belül, ami azért durva, mert nem rég még 19 voltam, amikor elkezdtem írni a blogot.

A dohányzásról is elkezdtem leszokni, mert szeretnék egészséges lenni, már amennyire a sok feszkótól és a sok szmogtól az ember egészséges lehet. De a táplálkozásom már jó, sportolok is, szóval nagyon jól haladok. Nem könnyű, de örök igazság, hogy a fizika mindenütt érvényesül; amennyit bele teszel, annyit fogsz kivenni. Ez az életed minden területére igaz! Úgyhogy ennek fejében tegyetek lépéseket a boldogságotokért!

A bejegyzés trackback címe:

https://moira.blog.hu/api/trackback/id/tr855869137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása