jan
13

 Először is! A BKV bekaphatja az összes létező faszt a világon. Aztán szarhat két kurva nagy tankot, de nem egymás után, hanem egymás mellett, mert ezek nagy, sziámi iker tankok!

Ma is eljutottam A-ból B-be, de sírva, és ezt mindenki láthatta. Szívfacsaró az országunk nyomorúsúsága, alkalmatlanok vagyunk az életre.

Engem sem fizettek halálra, mikor még volt munkám, de például mi lenne, ha én mondjuk sztrájkolnék, és nem fizetnék semmiért??? És mondjuk ha nem mutatnám fel többet a bérletem, akkor hány éjszakát tölthetnék zárkában arra ügyelve, hogy még véletlenül se ejtsem le a szappant?

Srácok és lányok! A BKV-nak nem inkább a saját kurva vezetőségét kéne nagyon csúnyán megszopatni, nem pedig engem, aki fizet a szolgáltatásért? És aki emiatt nem jut be a munkahelyére, és napi 10-20 ezret bukik? És mit szólnál ahhoz, hogy egy hónap múlvától határozatlan ideig mind sztrájkolnánk, és nem vennénk bérletet egy hónapig?

Gyerekek, kemény sztorik voltak ma a buszokon meg a villamoson, de nem visz rá a lélek, hogy ezzel fogalalkozzam!

Ha mondjuk én egy kifőzde lennék, és valaki előfizetne kajára egy hétre, és mondjuk egyik nap sztrájkolnék, és nem kapna kaját, vajon mennyire basznának meg a seggemnél fogva?

Vajon az ér, hogy a belüket kidolgozó BKV dolgozókat nem fizetik meg eléggé? Vajon az ér, hogy zsíros-tetves vezérek meg azért jutalmat kapnak, mert nem növelték a hiányt????

Vajon az ér, hogy azon kevesek egyike, akik ma mégis dolgoztak (egyúttal antiszolidáris sztrájktörő hősök - ez oximoron akar lenni), bemondja a villamosban, hogy kis türelmüket kérem az indulásig, mert a szembe jövő villamoson megtámadták a feleségem? Megtámadják a feleségét azok a geciládák, akiknek a seggét viszi egész álló nap!?!?!

Mi az ami ér?

Ez az ország alkalmatlan mindenre. Kiábrándultságom végtelen.

A bejegyzés trackback címe:

https://moira.blog.hu/api/trackback/id/tr691670097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása