ápr
29

 Hu, fogadok, bevetted! Nem, még csak egy kósza egyesem se lett a lottón. Csak egy nullás. A nullás meg asszem most mínusz 225 Ft-t fizet.

De csináltam tegnap előtt olyan fincsi rakott karfiolt, hogy ez lett az új kedvencem. Hulk úgy falta, mint kacsa a nokedlit. Kelle ennél jobb bók?

Egyébként meg végérvényesen beköszöntött a tavasz, de lehet, hogy rögtön a nyár, minden esetre a közérzetem ég és föld a február-márciusihoz képest!

Hulkkal most megint volt egy kis időhiányos időszakunk, de jól átvészeltük. Sokkal jobban meg tudjuk beszélni a dolgainkat az ominózus külön töltött három hét óta.
Sokat gondolok arra, hogy együtt fogunk lakni.
Arra gondolok, hogy együtt kitaláljuk, mit főzzek, meg én mindent kitakkerolok, ő meg mindent megjavít. Tudom, ez most nagyon Janikovszky Évásan hangzik, de ez nálunk így szokott menni amikor pár napot mondjuk nálunk vagyunk. No, de megy tönkre minden alkalommal valami, de ha mégis, ő mindent meghekkel, én meg mindent megfőzök. De felmerülnek kevésbé konstruktív gondolatok is. Például hogy alszik nálam Andika vagy Bazsika? Erre ki kell találni egy jó szisztémát, mert ők a barátaim, akik nélkül hullácska lennék csak. Egy szobám van egy ággyal.
Aludjon Hulk a füriben?

A bejegyzés trackback címe:

https://moira.blog.hu/api/trackback/id/tr394479754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása