Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
dec
29

 Volt ugye a péntek, a kari. Bazsikánál kis ajándékozás, aztán este Nagyika átjött, vele kis rákontrázás. Kurva fincsi mákos guba, aztán másnap mentünk az anyai égi rokonokhoz, halálra ettem magam, sajnos ebben a családban túl sokan főznek nagyon jól. Aztán este a szerelmem hazajött, kaptam tőle szép sapkát, amibe a hajam végre belefér, meg sok cukiságot, például processzorhűtőt. Vasárnap ment dolgozni, én meg mentem az apai ági rokonokhoz, este asszem én Bazsikánál aludtam, aki megnézette velem a Star Wars első részét, még sose láttam egy percet se korábban egyikből sem, szerintem Isten meg is tartja jó szokásomat.

Hétfőn Kicsikém újra nálam aludt, és miután átmasszíroztam a munkától meggyötört testét, félkómásan azt mondta: tetszel. Ez már szerelem!

Aztán ma egész nap a szupercuki rokongyerekekre vigyáztam, valami fantasztikusan helytálltam, nagyon szeretem őket, szívemben rügyek fakadnak, ha velük vagyok.

A libidóm lassan újra a régi, de kilométerekben mérhető sebet ütött rajta az elmúlt egy hónap; az irracionálisan primitív-agresszív vezetőség, a "műtét", a nőgyógyászati paráim, és a végtelen és fárasztó, ám meglehetősen kedvesebb másik munka.

Januártól újabb - nem szakmába vágó - melócska várható, kevés, ám annál megbízhatóbb lével. Annyit mondhatok, hogy nem érdemes már se bejelentve, se feketén dolgozni, no, meg éhen halni sem, úgyhogy jók a kilátások.

A pártnerom dolgozik. Volt idő, mikor azt hittem, a közös lakásunkra gyűjt (mint én. Bár én egyelőre a közös jövőhöz szükséges fülbevalókat halmozom), de nem; Iphone-ra spórol a kicsike, ami nem baj, mert abban is ellakunk egy darabig, biztos van ilyen alkalmazás. Eközben újra szerelmesebb vagyok, mint valaha, istenien kijövünk egymással, és úgy hiányzik az egyedül töltött estéken, mint kés a vajba. Úgyhogy érzelmi fronton nincs panasz. Ráadásul januárban talán eljutunk egy romantikus termálfürdőzésre, ami zsírkirály, mert mint az ismeretes, Moirának a termálfürdő az egyik nagy riviéra.

Ja, és nem rég azt álmodtam, hogy Dopemannel járok, és hajtetvet kaptam tőle.

A bejegyzés trackback címe:

https://moira.blog.hu/api/trackback/id/tr272545330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása