Gyerekek, hosszú gondolkodás után rájöttem, hogy mi a hobbim. A körömfestés. Egyébiránt kurva tehetséges vagyok és kreatív is. És milyen érdekes egybeesés, hogy a számomra árban és minőségben legkedvezőbb körömdíszítő márka neve: Moyra!
Ma is királyat főztem. Unatkozó háziasszonyoknak és munkanélkülieknek íme a recept.
Sajtos, hagymás, húsos csirkemell
Hozzávalók:
Egy egész csirkemellfilé
Egy kanál bors
Egy kanál só
Egy fej vöröshagyma
Négy gerezd fokhagyma
Petrezselyem
5 cm kolbász
2 szelet sonka
Egy szál újhagyma
Egy evőkanál tejföl
Reszelt sajt
Alufólia
Elkészítés:
A töltelékhez: Apróra vágom a vöröshagymát, olajon pirítom. Hozzá darabolom a kobászt, amit egészen apróra marcangoltam. Hozzá szeletelem a sonkát. Minden max fél mm vastag-széles-magas. Hozzádobok egy evőkanálnyi apróra szelt petrezselymet. Belenyomom a 4 gerezd fokhagymát. A végén, miután minden átsült-főtt, lekapcsolom a tüzet és hozzákeverem az evőkanálnyi tejfölt.
Felvágom szeletekre a csirkemellet. Sózom, borsozom mindkét oldalukat. Kiklopfolom őket, hogy 3 mm vastagok legyenek. Könnyen szakadnak, kurva anyjukat, óvatosan kell. Kiterítem, egy kiskanálnyi tölteléket elkenek rajtuk, rászórom a reszelt sajtot, és feltekerem őket. Azonnal alufóliába csavarom a göngyölegeket egyesével, hogy sehogy ne folyjon ki. Tepsibe helyezem őket szépen sorjában. Előmelegített sütőben közepes hőfokon 30 percig sütöm.
Nyámi.