júl
23

 A ponthatárok eszelősek voltak, én a színötös érettségimmel és a nyelvvizsgámmal sehol se voltam. 435 pontom volt, de ahova jelentkeztem oda 449 kellett, még a fizetősre is 446, hát kérem szépen, mi ez? Na, mindegy, nem bánkódom.

Egyébként meg tegnap jött Bazzser, itt hesszeltünk kicsit, aztán este jött a barátom, akivel a nappaliban aludtunk franciaágyon, ahol volt levegő és légmozgás és - most figyelj - hűvös! És nem mellesleg ez volt a legtöbb, zsinórban együtt aludt éjszakánk, vagyis a nyerőszám az ötös.

Ma reggel meg átugrott Bazzser a kölökkel, nagyszerű volt, össze is barátkoztunk a kicsikiével, locsoltunk, főztünk, csupa ínycsiklandó dolgok.

Aztán mentem Andikához, azután még egyszer összefutottam Bazsival, majd hazatéptem, hogy a ruháimat letéphessem magamról, mert bizony tikkasztó hőség volt ma is. De péntekre jön a hüvike, úgy várom már a gyötrő, migrénes fejfájást!

Jáj, de kurvára végigizgulhattad ezt a bejegyzést!

A bejegyzés trackback címe:

https://moira.blog.hu/api/trackback/id/tr512169891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

verkagrafomanka 2010.08.01. 11:46:45

Hova akartál felvételizni?

m01ra 2010.08.01. 12:57:18

ELTE-PPK - pszichológia és Károli-BTK, szintén pszicho :)
süti beállítások módosítása