dec
29

PÉNTEK - Számvetés 2009

Címkék: számvetés | Szerző: m01ra | 7:48 pm

Január: Sok melócska, mesék felmondása, lejár a próbaidőm, megtaláltam az évek óta keresett parfümöm. Tomi temetése. Ikrek két évesek.

Február: Síelés. Hannababa hat hónapra megszületik, halálos félelem. Lameron buliján megvolt az első celebem.

Március: Hannácskáért szorítok minden percben, felőröl. Meló egyre jobban megy. Megújul a műsor. Arcommal plakátolják a várost.

Április: Aggódás és szorongás Hannácskáért. SCH-ben készülünk a rádióra! Megtetszik nekem Andor. Anyát és Nagyit megműtik.

Május: Hannababáért aggódás. Simonyi afteren rájövök, milyen jóarcok az újoncok. Kirúgnak a rádióból. Andorral randizgatni kezdek. PAFE. Blogot váltok.

Június: Munkanélküli vagyok. Hannácska hazaköltözik. Andorral sokat randizom. Még két másik csávó nyomul rám. 

Július: VOLT, Manson, 8-án összejövök az édes kicsikémmel, szerelem a köbön, Legalia Feszt, első szex, minden hepi. Velence. Rádiózás. Almádi.

Augusztus: Depi a munkanélküliség miatt. Egy nap Sziget. Szerelem ezerrel. BSS-ben vágok, forgatok, interjúzom orrba-szájba. Elkezdem a fogalmazásgátlót.

Szeptember: LOVE, Dorkát megismerem, a rádió robog. APEH-szopás.

Október: QPA, sok forgatás. Andor levisz a szülővárosába. Pszichológushoz kezdek járni. Egy régóta tartó pánikbetegség diagnosztizálása.

November: Hannácska cukor, Halloween Foxéknál, első veszekedésem Andorral, kertévéhez kezdek járni tanfolyamra.

December: Kertévé tanfolyam, öt hónapja Andorral love, karácsony.

 

Az év mélypontjai: Tomi temetése, Hannácskáért az aggódás, kirúgtak május 27-én, Andorral a veszekedésem.

Az év tetőpontjai: VOLT Fesztivál, Andikával a sok Californication, a PÁRTNEREM becserkészése és a vele eltöltött hajnalig tartó beszélgetések és más egyebek. Kertévé lehetőség.

A bejegyzés trackback címe:

https://moira.blog.hu/api/trackback/id/tr831631124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása