aug
26

 Jön a jó kis beszámoló!

Aug. 20. Péntek
Vonattal le Pécsre, egyedül. Vonat rossz. Pécs jó. Este találkoztunk Gergőékkel, a városban sétafikáltunk, Hulkék kutyája nem evett meg, hanem inkább cuki volt, ami mindenkinek nagy örömet okozott. Tüzijáték meg nem volt, de azért így is romantikáztunk eleget.

Aug. 21. Szombat
Este találkoztunk Hulky barátaival, remek kis estét kanyarítottunk, étteremmel, meg minden lófasszal.

Aug. 22. Vasárnap
Irány Balcsi, vagyis Fűzfő. Ha jó szállást akartok jó áron, akkor jelezzétek nekem, mert ez egy isteni hely volt! Volt két kutyus is, Belzebub és Néró. Belzebub nagyon vemhes volt, keddre várták a bébiket, de sajnos nem jöttek meg. Szépen átvettük a szállást, isteni a ház, isteni a környék, kiváló a hely, az ágy strapabíró. Mikor megláttuk a szobánkat, láttuk és konstatáltuk, hogy még egy pótágy is van, Hulky aszongya nekem: stipstop a franciaágy! 
Este sétáltunk, lenéztük a partra, csodálatos! Romantikáztunk, meg a romantika más egyéb ágazataiban is megmártóztunk. Közben meg főztem egy jó szar rizst, de ehető volt.

Aug. 23. Hétfő
Egész nap strandon voltunk, fürödtünk a tóban is, de sajnos megvan az a hátránya a romantikus, kétszemélyes nyaralásnak, hogy nem készül közös Balcsis fotó. Ez fáj. őszintén fáj.
Este Tescoba mentünk Balival, megvettük a másnapi sütögetéshez szükséges husikát.

Aug. 24. Kedd
Nem volt olyan fasza idő, mint kellett volna, úgyhogy csak bóklásztunk a telek körül, és ettünk egy atom eszelős hekket, imádom a hekket, hekket hekkel akarok enni.
Aztán sétáltunk még egy nagyot, és mentünk Baliékhoz Almádiba. Ott grillezgettünk nagy bőszen, finomakat sütöttünk, és jókat dumcsikáztunk, utána lementünk Almádiba a strandra, jáááj, de szép az is!

Moira: Szólsz, ha kilóg a cicim a bikiniből?
Hulk: Persze.
X idő múlva...
Hulk: Kilóg a cici a bikiniből!
Moira: Köszi!
Hulk: Én kösz ;)

Aug. 25. Szerda
A kertben napoztunk egy kicsit, és életemben először egy titkos kis rejtett zugban még monokiniztem is, legalább 10 percig folyamatosan. Hasonfekve. Belzebub sajnos még mindig nem szült meg, pedig úgy vártam, hogy lássak kicsi, cuki rottweiler bébiket.
Elcsapkodtuk az Üdülési csekjeinket egy helyi étteremben, aminek nagyon örültünk.
Este Baliékkal Füredre mentünk. Füred észveszejtően szép, és minden európai országban tökéletesen vállalható.
Napközben pedig barkóbáztunk. Üvöltve röhögtünk, mert olyan isznyatosan jófejek vagyunk, hogy ezért már minimum egy balatoni nyaralót érdemelnénk.

Moira: Gondoltam.
Hulk: Fogalom?
Moira: Igen.
Hulk: Ez egy érzés?
Moira: Igen.
Hulk: Piros?
Moira: Igen.
Hulk: Szívalakú?
Moira: Igen.
Hulk: ... én isss szeretlek!
 

Aug. 26. Csütörtök
Hazaindultunk, hazaértünk, a dugóban felbasztuk az agyunkat, helló Budapest, öld meg a városlakót, ez az!
Aztán most mindjárt mosok, és holnap meg csapatjuk tovább, irány Soltvadkert!
Ez a nyaralás összességében tökéletes volt, imádtunk egymást éjjel-nappal, minden napszakban bujálkodtunk, sétálgattunk, sokat röhögtünk, megnyíltunk egymásnak még ennél is jobban, iszonyú jól összecsiszolódtunk, fantáziálgattunk egy közös lakásról, úgyhogy minden szempontból szuper volt ez a pár nap!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://moira.blog.hu/api/trackback/id/tr852249893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

verkagrafomanka 2010.08.26. 20:47:00

Éljen! Mosolyogva olvastam végig a bejegyzést (a többinél se szoktam sírni mondjuk). Még sok ilyen szép napot Nektek! :)
süti beállítások módosítása