júl
29

Nem is mondtam, Anyika hazajött Svájcból, és hozott nekem két istenien szexis bugyit, amit majd a nyaralásunkkor fogok bemutatni a kicsikémnek, és hozott egy isteni, mennyei, franciamanikűr készítő tollszerűséget, amivel véresen küzdöttem, mire rájötem, hogyan kell kezelni. Az eszközhasználatomon és a megoldóképességemen azért keményen meglátszik már, hogy mérnökkel járok.

Kedden Ózonban dolgoztam, fáintos volt, aztán majd jövő héten is megyek, gyűjtök a nászutas körútra, mert megyünk Pécsre pár napra, onnan Balaton, aztán Soltvadkert. Ha itt nem unjuk meg egymást, akkor sosem.

Mercike bent parkol, úgyhogy most sem lesz gyerekünk (na, jó, ez még viccnek is szar volt).

Aztán hajnalban elment, én meg visszaaludtam, és azt álmodtam, hogy Horvátországban vagyok Anyuval, és volt ott valami tropicarium-féle, és valahogy rosszul mentem be a zsipilen, és egy krokodil kiszökött. Rohantam a szállodába, szólni, hogy nagy a para. Féltem, nehogy valakit megtámadjon a kis csibész. Közben arra gondoltam, hogy hogy a faszomba kerülök ide Horvátországba egyáltalán, mikor reggel Hulk mellett ébredtem fel?

Eközben hexameterben a következőket kántálom, újra és újra felböfögve megboldogult kamaszkorom:

Agyamba golyó szorult, lehet, hogy nem álmodtam!!!! - Igen, a migrén baszakodik velem.

A bejegyzés trackback címe:

https://moira.blog.hu/api/trackback/id/tr112184993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

linisz 2010.07.30. 12:40:40

mindennap eszelős dolgokat álmodom..
két csiga újra?
süti beállítások módosítása